Met plezier en gemak kinderen in beweging!

DE UITDAGING

De gezondheid van kinderen is voor elke volwassene een hoge prioriteit. Toch blijkt dagelijks bewegen best lastig te zijn. Daarom willen wij ouders én professionals die met kinderen werken helpen kinderen dagelijks in meer beweging te brengen.

Kinderen zijn in onze wereld hongerig om buiten te spelen en vinden buitenspelen minstens zoveel waard als achter een scherm zitten. Echter omdat onze hersenen standaard ingesteld staan op: Gemak – lijkt soms de keuze anders te zijn.

DE OPLOSSING

Heb je geen probleem met activiteiten aanbieden, maar soms kom je er gewoon echt even niet meer uit, dan zijn de leskaarten + video die we aanbieden perfect om lekker makkelijk met de kinderen te gaan bewegen. Binnen 3 minuten sta je buiten en zijn de kids in beweging. Doel bereikt.

Over ons

Wij zijn Rik, Olivier, en Ype hier, de oprichters van 365 Dagen in Beweging.

Mensen met een hart voor gezonde kinderen komen bij ons wanneer ze kinderen in beweging willen krijgen. Als ouder, pedagogisch medewerker, of in een andere verzorgende rol van kinderen doe je alles om kinderen de omgeving te bieden zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Helaas kan een individu niet altijd alles, samen kunnen we dat wel! Wij zorgen er voor dat jij makkelijker voorbereid bent, zodat jij je kostbare tijd aan kinderen kunt besteden! Dan bezorg jij kinderen elke dag een leuke dag.

Want wij geloven dat…
  • Verzorgers van kinderen met kinderen bezig moeten kunnen zijn.
  • Plezier het doel is, en bewegen het middel.
  • Eenvoud de basis is.
  • Niemand zo creatief is als een kind, dus gebruik dat!

Laat ons doen waar wij goed in zijn, kun jij doen waar de kinderen zo naar verlangen!

Olivier Dijk

”Jong, oud, topsport, of gewoon voor de gezelligheid, ik laat mensen bewegen met hun hersenen.”

Rik van der Meij

”Een leven lang sporten creëer je door kinderen vanaf jongs af aan met plezier te laten bewegen, samen zorgen we ervoor dat dit lukt.”

Ype Faber

“Er voor zorgen dat jouw kind met plezier leert bewegen zodat jouw kind een leven lang met plezier sport en beweegt, dat is waar ik voor sta.”

Wil je contact met ons opnemen?

Via dit formulier kunt je contact met ons opnemen. Vul je gegevens in en laat jouw vraag of opmerking achter.